duminică, 1 decembrie 2013

NICU PAVIL „Acum un an îmi doream ca anul acesta să defilez și să fiu mândru că sunt român…dar așa e viața..te pune la încercare!!

nicu pavil 3
Acestea sunt cuvintele scrise de tânărul botoșănean pe pagina sa de facebook, ieri, de Ziua Națională a României.
Viata este un examen.Cel mai important examen.De-aia trebuie sa stim sa pretuim acest lucru, care este cel mai important pentru noi! Bucuria pe care o simti atunci cand marchezi un gol si iti faci toata echipa fericita este foarte mare,DAR ESTE SI MAI MARE CAND ECHIPA SI TOTI PRIETENII ITI SUNT ALATURI LA GREU SI INCEARCA TOTI SA TE AJUTE!! VA MULTUMESC!”
nicu pavil2
Sursă foto: facebook.com
Vă reamintim  că Nicu, absolvent al liceului de artă, diagnosticat cu tumoare pe creier, are nevoie de 50.000 euro pentru operaţie.
Au trecut 2 luni de când tânărului despre care scriem astăzi i s-a pus un diagnostic năucitor: Neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoare situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele lumii. Durerea botoşăneanului Vasile Nicolae Pavil, în vârstă de 20 ani, este cu atât mai mare cu cât dragostea lui dintotdeauna este muzica. Pentru muzică s-a pregătit, absolvind, chiar în această vară, cursurile Liceului de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani. Imaginaţi-vă această dramă: să înveţi o viaţă întreagă ca să serveşti arta, să-ţi doreşti să fii muzician, să performezi şi, într-o zi, să ţi se spună că s-ar putea să îţi pierzi auzul. Definitiv. E ca şi cum pictorului i-ai lua vederea, actorului – glasul. E ca şi cum unui bucătar i-ar pieri simţul gustului şi nu va şti niciodată ce savoare au mâncărurile lui…
nicu pavil
foto: Dan Hrițcu
Înainte de începerea meciului dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna, în semn de solidaritate cu Nicu Pavil, jucătorii au ieșit de la vestiare purtând tricouri albe cu fotografia tânărului, care este un înfocat suporter al echipei locale de fotbal. Deasemeni, acesta a fost prezent pe teren în pauza meciului, salutând publicul, care a participat cu donații în bani pentru operația de care are nevoie.
Toţi cei care doresc să îi întindă o mână de ajutor lui Nicu Pavil pot face donaţii în următoarele conturi, deschise pe numele Nicolae Vasile Pavil la BCR: pentru lei – RO09RNCB0312126445850001, pentru euro – RO79RNCB0312126445850002. Mai multe informaţii pot fi obţinute la numerele de telefon 0751563609 (Rodica, mama lui Nicu) şi 0755837153 (Nicu, tatăl tânărului).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu