duminică, 15 decembrie 2013

Campania:"Punguta cu 2 lei"


Asociatia "Salveaza o inima", lanseaza Campania:"Punguta cu 2 lei" pentru a-l ajuta pe Nicu Pavil sa stranga cei 45.000 de euro necesari unei interventii chirurgicale in Germania la INI Hanovra. 
Ganditi-va cat inseamna 2 lei pentru voi? Mai nimic... Probabil ca nici nu va mai amintiti ce v-ati cumparat ultima data cu 2 lei. Poate ca v-ati luat o paine, un covrig.

Dar, pentru NICU PAVIL , 2 lei inseamna o sansa la viata. Daca 75250 de oameni doneaza cate 2 lei, Nicu poate sa faca interventia chirugicala care ii ofera sansa la VIATA.

Haideti sa demonstram ca se poate si ca putem schimba lumea, putin cate putin. Sa incepem cu lumea lui NICU.Impreuna ii putem umple punguta de

Donati 2 lei, convingeti-va prietenii, familia si colegii sa faca acelasi lucru si ajutati un copil aflat in suferinta. Cand el va fi mare, va putea ajuta la randul lui alti copii.

Nu lasati indiferenta si pretextul ca sunt prea multi copii bolnavi pentru a-i putea ajuta pe toti sa-i franga aripile lui NICU. Putem face schimbari mari cu pasi mici, uitandu-ne in jurul nostru si actionand, cu resursele noastre limitate.

Puteti dona online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/igfybt
sau direct in cont folosind datele de mai jos:
Pavil Vasile Nicolae
BCR : RON : RO09RNCB0312126445850001
EURO: RO79RNCB0312126445850002.
De unde da-ti un banut Dumnezeu sa va de-a inzecit.

Orice donatie este binevenita si fie ca dati2 lei sau o suma mai mare, apreciem fiecare gest.

Va multumim si va rugam sa transmiteti mesajul campaniei noastre catre cat mai multi oameni si, cu siguranta, impreuna vom reusi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu