joi, 31 octombrie 2013

Bostănărie de partid pentru Nicu Pavel, TSD-istele devin... medievale

Casa social-democraţilor din Botoşani s-a transformat miercuri seară în... bostănărie. Zeci de membri ai organizaţiei de tineret s-au strâns la sediu ca să pregătească bostanii pentru Happy Halloween, concert caritabil ce va avea loc vineri de la 17:00 în Centrul Vechi. 

bostani happy halloween nicu pavil

De la licitaţie pe bostani, la TSD-iste medievale

Balcoanele celor care locuiesc în această zonă a oraşului vor fi ornate cu cei peste o sută de dovleci atent pregătiţi de TSD-işti. Asta mai ales că se va organiza şi un concurs „dovleacul furios”, în care va fi premiat cel mai frumos dintre toţi, botoşănenii fiind îndemnaţi să îşi aducă „operele” la spectacol. În plus, se va organiza şi o licitaţie pe bostani. Iar aceasta nu este singura competiţie. Vor fi premiate cea mai înfricoşătoare poveste desenată şi cea ma inspirată costumaţie. Pentru a da o idee posibililor concurenţi, membrii TSD Botoşani au hotărât să se îmbrace în costume mediavale, pe care au avut grijă să şi le procure de la Teatrul M ihai Eminescu. 

"Saoha deando nicu caras echipa sukarr"

Cum o bună parte a locuitorilor din Centrul Istoric sunt romi, au fost contactaţi liderii acestora, care şi-au promis sprijinul pe limba lor: „saoha deando nicu caras echipa sukar vineri ando”,ceea ce într-o traducere aproximativă ar însemna „suntem toţi alături de Nicu, formăm o echipă împreună vineri”. 

Şi pentru că am ajuns la Nicu Pavil, aflat la consultaţii în Germania, acesta nu va putea fi prezent la spectacolul care i se organizează, în schimb se va afla acolo mama sa, care va transmite un mesaj botoşănenilor ce ţin să îi fie alături.

Totul pentru Nicu Pavil

Pe lângă anunţatele numere ale fetelor de la Miss TV şi talentaţilor de la Cheia Sol, show-ul de mâine seară mai cuprinde şi oferirea de dulciuri, nuci şi mere, totul într-un decor înfricoşător asigurat de picturi ce vor fi postate pe clădirile din Centrul Istoric.

Toate acestea pentru strângerea fondurilor necesare pentru ca Nicu Pavil, depistat cu o tumoră între nervul auditiv si nervul creierului mic.

Până, dar şi după spectacol, cei care îl pot ajuta pe Nicu în dorinţa sa de a fi la fel ca toţi ceilalţi, pot face donaţii în bani în contul BCR:RO40RNCB0579076677910002.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu