marți, 24 decembrie 2013

Eveniment caritabil

In a doua zi de Craciun, Nicu Pavil impreuna cu cei de la Grand Irish Botosani va asteapta cu drag la sa gustati cu totii din "Reteta Dragostei."
Va asteptam cu drag!!


luni, 16 decembrie 2013

Salvati colindatorul la tuba! Radio Trinitas si prietenii apropiati cred in “Punguta cu 2 lei"


Salvati colindatorul la tuba! Diagnosticat cu cancer la numai 20 ani, Nicu Pavil, tanarul din plan apropiat in imaginea de mai sus, ar putea colinda si la anul doar cu ajutorul vostru. In dorinta de a-l ajuta, zilele trecute au cantat alaturi de el toti colegii elevi si profesorii Liceului de Arta Botosani, instrumentisti ai Filarmonicii, actori ai Teatrului Mihai Eminescu. 
Anul 2013 i-a adus colindatorului la tuba bucuria de a evolua pe scena Teatrului Eminescu, in cadrul unui spectacol care a cuprins muzica clasica, colinde de cor, traditionale sau din repertoriul international si i-au fost alaturi Corul Liceului de Arta, sub indrumarea prof. Laurentiu Palade, Simona Mazare (colinde traditionale), Cvartetul  Phoebus, sau Șerban Babei si Dan Cirimpei - instrumentisti ai Filarmonicii Botosani si profesori ai Liceului de Arta.
Strangerea de fonduri pentru interventia chirurgicala este sustinuta de mai multe canale media inclusiv de postul de radio unde zilnic sunt ascultate colinde romanilor din toata tara. Pe langa prietenii de scena si de la scoala, un reportaj difuzat de mai multe ori in programele Radio Trinitas se alatura strangerii de fonduri pentru a salva viata tanarului colindator si colindul acestuia la tuba.
Pe langa concerte, prietenii apropiati i-au gandit lui Nicu si o inedetita poveste de strangere de fonduri inspirata din atat de indragita “Punguta cu 2 bani” care sa completeze necesarul de pana la 40.650 de euro si cheltuielile insotitorului. 

Sub titlul “Punguta cu 2 lei”, micii publicitari deveniti initiatorii campaniei de colectare sunt convinsi ca vor gasi 75.000 de romani sensibilizati de cunoscutul indemn al colindului “de Craciun fii mai bun” care
 sa le salveze prietenul.

Pavil Vasile Nicolae
Numerele de contact:
0751563609 mama(Rodica):
0755837153 tata(Nicu):0754427151.
Donatiile se pot face online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/igfybt
sau direct in cont:
Pavil Vasile Nicolae
BCR : RON : RO09RNCB0312126445850001
EURO: RO79RNCB0312126445850002.
sursa:AdPlayers

duminică, 15 decembrie 2013

Campania:"Punguta cu 2 lei"


Asociatia "Salveaza o inima", lanseaza Campania:"Punguta cu 2 lei" pentru a-l ajuta pe Nicu Pavil sa stranga cei 45.000 de euro necesari unei interventii chirurgicale in Germania la INI Hanovra. 
Ganditi-va cat inseamna 2 lei pentru voi? Mai nimic... Probabil ca nici nu va mai amintiti ce v-ati cumparat ultima data cu 2 lei. Poate ca v-ati luat o paine, un covrig.

Dar, pentru NICU PAVIL , 2 lei inseamna o sansa la viata. Daca 75250 de oameni doneaza cate 2 lei, Nicu poate sa faca interventia chirugicala care ii ofera sansa la VIATA.

Haideti sa demonstram ca se poate si ca putem schimba lumea, putin cate putin. Sa incepem cu lumea lui NICU.Impreuna ii putem umple punguta de

Donati 2 lei, convingeti-va prietenii, familia si colegii sa faca acelasi lucru si ajutati un copil aflat in suferinta. Cand el va fi mare, va putea ajuta la randul lui alti copii.

Nu lasati indiferenta si pretextul ca sunt prea multi copii bolnavi pentru a-i putea ajuta pe toti sa-i franga aripile lui NICU. Putem face schimbari mari cu pasi mici, uitandu-ne in jurul nostru si actionand, cu resursele noastre limitate.

Puteti dona online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/igfybt
sau direct in cont folosind datele de mai jos:
Pavil Vasile Nicolae
BCR : RON : RO09RNCB0312126445850001
EURO: RO79RNCB0312126445850002.
De unde da-ti un banut Dumnezeu sa va de-a inzecit.

Orice donatie este binevenita si fie ca dati2 lei sau o suma mai mare, apreciem fiecare gest.

Va multumim si va rugam sa transmiteti mesajul campaniei noastre catre cat mai multi oameni si, cu siguranta, impreuna vom reusi!

Campanie umanitara la Radio Trinitas


Postul de Radio al Patriarhiei Romane s-a alaturat campaniei strangeri de fonduri pentru Nicu Pavil.Campania consta intr-un spot umanitar difuzat zilnic.Mai jos aveti link-ul unde puteti asculta spotul umanitar.

https://soundcloud.com/vestitorul/nicu-umanitar-gabriel-emisiune

Multumim din suflet Radio Trinitas!!

Jump In alaturi de Nicu printr-un eveniment caritabil


Eveniment organizat de trupa Jump In , Cluj-Napoca, in colaborare cu Scoala de dans G-Power si Swag Crew din Botosani.

19 Decembrie (Cluj-Napoca) - ora 18:00 la Casa de Cultura a Studentilor, sala 22, etaj 2.
23 Decembrie (Botosani) - ora 16:00 la Uvertura Mall, etaj 2, Scoala de dans G-Power.

Paul Moldovan
https://www.youtube.com/watch?v=0KwpNKvcB2w

Gaby Ext (Gabriel Apetroae)
https://www.youtube.com/watch?v=tZnn9XQQNj4

Lorant Leo Lantos
https://www.youtube.com/watch?v=q2AYwOFN3CA

vineri, 13 decembrie 2013

,,Uniţi, salvăm o viaţă”, petrecere caritabilă în Dublin Pub
Asocia
ţia Studenţilor şi Absolvenţilor de Asistenţă Socială din Iaşi (ASALT) organizează marţi, 17 decembrie 2013 în Dublin Pub Iaşi, o petrecere caritabilă „Uniţi, salvăm o viaţă” pentru a-l ajuta pe Nicu Pavil, un tânăr de 20 de ani din Botoşani care a fost diagnosticat cu neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoare situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele lumii.
Nicu Pavil are nevoie de 50 000 de Euro pentru a putea face operaţia în Hanovra, Germania, sumă ce familia sa nu şi-o poate permite şi care oricum are o mulţime de cheltuieli şi de datorii acumulate pentru terapia micuţei Bianca, sora lui Nicu în vârstă de 8 ani care urmează un centru educaţional special pentru nevăzători, fiind diagnosticată cu dezlipire de retină. Durerea botoşăneanului Vasile Nicolae Pavil este cu atât mai mare cu cât dragostea lui dintotdeauna a fost şi este muzica. Pentru muzică s-a pregătit, absolvind, chiar în această vară, cursurile Liceului de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani.
Petrecerea caritabilă din 17 decembrie va avea două momente de teatru:Trupa de improvizatie ,,Idiot” şi trupa de teatru ,,Arlechinoşi doi folkişti,Ciprian CodruţşȘtefana Ganea.  Biletele vor fi puse în vânzare cu un preţminim de 5 lei iar banii obţinuţi atât din vânzarea biletelor, cât şi din sponsorizări şi/ sau donaţii vor fi folosiţi pentru operaţia lui Nicu Pavil.
 
Pentru mai multe detalii despre Nicu Pavil: 


sursa: Ziarul de Iasi

joi, 12 decembrie 2013

Nicu Pavil a urcat pe scenă, după un an: “Mi-am amintit emoțiile și atmosfera creată de spectatori!”


Dacă nu ar fi tristețea din adâncul privirii, dacă nu te-ar furnica lacrima privindu-i chipul de spiriduș parcă pus mereu pe șotii, ai crede despre el că îți joacă o farsă și că boala nu este decât un fel straniu de a-ți pune la încercare omenia. Dar nu este deloc așa! 
Joi seara, după multă vreme și cu multă emoție, Nicu Pavil a urcat pe scenă! A interpretat la tubă, alături de profesorul lui din liceu, Cristian Andronic, și de actorul Bogdan Horga (la chitară) un colind.
Totul s-a petrecut în cadrul unui concert în care zeci de oameni și-au unit sufletele și talentul, în încăpățânarea plină de speranță de a salva viitorul unui copil. Pentru că, chiar dacă se pregateste să sărbătorească două decenii de viață, Nicu Pavil rămâne pentru noi toți un copil: năstrușnic, încrezător, curajos.
Elevi și profesori ai Liceului de Artă Botoșani, instrumentiști ai Filarmonicii, actori ai Teatrului Mihai Eminescu, toți au venit joi seara să fie alături de Nicu, pe scena Teatrului Eminescu, în cadrul unui spectacol care a cuprins muzică clasică, colinde de cor, tradiționale sau din repertoriul internațional… Un program divers, pe gustul și bucuria celor din sală. O sală din păcate mult prea goală…
Au evoluat pe scenă Corul Liceului de Artă, sub îndrumarea prof. Laurențiu Palade, Simona Mazăre (colinde tradiționale), Cvartetul  Phoebus, un număr excepțional susținut de Alin Chelărescu și Jeffery Macsim, duetul format din Alexandra Mateiuc si Anastasia Popistașu, Oana Tăbultoc (cu celebra ei melodie de la Next Star, Lyubov), un moment de percuție cu Daniel Boghian, Șerban Babei și Dan Cirimpei (instrumentisti ai Filarmonicii Botosani si profesori ai Liceului de Arta)
Și… surpriza pentru public: Nicu Pavil interpretând un colind la tubă, alături de profesorul lui, Cristian Andronic, și actorul Bogdan Horga (chitară și voce).
Adăugăm numelor de mai sus și prezentarea spectacolului, care a apartinut actorilor Teatrului Eminescu, Andreea Moțcu și Bogdan Horga, programul încheindu-se la Sala de Marmură, cu un concert oferit de trupa lui Bogdan Horga.
Din păcate, banii au fost puțini, oamenii și mai puțini în sală.

Nu ajunge să ne rugăm: Nicu are nevoie urgentă de bani!
Nicu are nevoie de bani pentru a rămâne în viață. Însă pentru a strange banii are nevoie în primul rând de oameni care să îl audă, să îl vadă, oameni cărora să le pese de suferința cumplită în care se află un băiat care peste două săptămâni împlinește 20 de ani.
Nicu Pavil a fost diagnosticat cu neurinom acustic-vestibular stang, situat intre nervul auditiv si nervul creierului mic. Pentru familia lui, vestea a căzut ca un trăsnet, având în vedere că fetița lor este diagnosticată cu dezlipire de retină.
Nicu Pavil: “E clar, vreau să continui cu muzica!”
După spectacol, l-am rugat pe Nicu să ne împărtășească din emoțiile serii, dar și să se adreseze direct celor care încă nu îi cunosc povestea.

Stiri Botosani: Nicu, de cât timp nu ai mai cântat pe scenă? 

Nicu Pavil: De… anul trecut, în iulie…
-Când pentru tine parcă era altă viață. Din toamna aceasta ai descoperit că ești bolnav, că ai o tumoare care trebuie înlăturată urgent!
-Da!
-Cum a fost în seara asta, pe scenă?
-În seara asta mi-am amintit emoțiile pe care le simțeam atunci când urcam pe scenă și bucuria pe care o aveam, lumina reflectoarelor și atmosfera creată de spectatori.
-E clar, îți dorești să fii pe scenă încă 100 de ani, de acum înainte!
-E clar, vreau să continui cu muzica!
-Te rog să le transmiți direct oamenilor care încă nu te cunosc, sau care te cunosc, dar nu știu că, pentru tine, timpul nu stă în loc: ai mare nevoie de bani ACUM!
-Așa este. Operația chirurgicală costă în total 40.635 de euro.
-Și s-au strâns foarte puțini bani până acum…
-Da. Acum, în acest moment, avem 11.000 de euro, deci ne mai trebuie 29.000, până în februarie. Trag speranță că acum, în luna decembrie, cum spunem toți, nu?, de Crăciun fii mai bun!, să reușim să strângem cât mai mult, pentru că după sărbători șansele devin tot mai mici. Da, am nevoie de bani, încă 29.000 de euro, mulți știu că și surioasa mea este cu probleme, părinții mei mă ajută cum pot, dar nu pot cu o sumă așa de mare. Dumnezeu e sus, mă rog pentru cei care m-au ajutat până acum, și care mă vor ajuta. Le mulțumesc tuturor pentru seara aceasta. A fost o atmosferă frumoasă, păcat că nu a venit atâta lume cât speram eu, dar a fost totul bine.
-Cum te simți acum?
-Am momente în care mă simt foarte rău, dar în momentele în care mi-e bine simt o energie extraordinară, o forță pe care nu știu să o explic!
-Dumnezeu să îți fie alături!
Daniel Boghian: “Ar trebui să investim în cel de lângă noi!” 
Daniel Boghian (percuționist la Filarmonica Botosani și profesor la Liceul de Artă) este trist. Nepuțința în a convinge oamenii că viața unui om stă în mâinile lor este aproape de a sfărâma orice speranță. Deși, la finalul conversației, lumina îi reapare în ochi: UNIȚI PUTEM FACE ORICE!

Stiri Botosani: Care este lecția pentru Crăciunul acesta? Investim in noi sau in cel de lângă noi?

Daniel Boghian: Normal că ar trebui să investim în cel de lângă noi!
-Acum, omul de lângă noi e Nicu. Dacă ar fi să mergeți pe stradă și să le spuneți oamenilor să renunțe la o ieșire în oraș, la un pachet de țigări pentru a da șansă la viață unui tânăr muzician, cum ar reacționa?
-Era atât de ușor în primul rând să fi venit aici! Ne așteptam la mult mai multă lume, mult mai mulți oameni cu putere financiară. Marea majoritate a celor din sală au fost colegi de-ai noștri, elevi de la Liceul de Artă, de la Filarmonică. Oamenii cu bani nu au venit.
-Câteva cuvinte despre Nicu, pentru cei care nu îl cunosc și așa: ca prieten, ca om. Pentru cei din afară, Nicu este doar un caz!
-Da, din păcate, din exterior, Nicu nu este decât un caz. Dar pentru noi a fost elevul liceului nostru, Liceul de Artă, un elev care tot timpul era pus pe șotii, un elev foarte zbuciumat, ca să spunem așa, între ghilimele, care a avut ghinionul să afle această veste, o boală care îi distruge viitorul.
-O veste care ne-ar fi putut lovi pe oricare dintre noi…
-Absolut! O veste la care ne putem aștepta oricând.
-Acum în situația asta e Nicu. Am înțeles că are încă foarte mare nevoie de bani, ca s-a strâns foarte puțin.
-Foarte mare nevoie. Nici un sfert din bani nu s-au strâns. Este o suma uriașă pentru un singur om sau pentru o familie, știți că mai este și o soră bolnnavă. Dar ÎMPREUNĂ se poate! Trebuie doar să ne grăbim!
Domnilor politicieni, intrați în campanie electorală PENTRU OAMENI!
Este cu adevărat greu de înțeles! Respect pentru elevii și profesorii Liceului de Artă care s-au luptat și o vor face în continuare, pentru actorii Teatrului Eminescu, pentru cei puțini din sală (printre ei fostul viceprimar Cătălin Alexa și fostul viceprimar Viorel Iliuță, actual manager al Spitalului Mavromati), dar orașul acesta are oameni capabili să salveze alți oameni!
Nu este nevoie de mulți bani, ci de mulți oameni! 
Este momentul ca dumneavoastră, politicienii, să intrați într-o campanie așa cum nu ați avut curajul să demarați până acum: ADEVĂRATA CAMPANIE ELECTORALĂ pentru oameni! De Crăciun o să fiți mai buni, de Crăciun veți simți satisfacția adevăratei misiuni cu care noi, oamenii, alegătorii, v-am investit! Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!
(Florentina Toniță)
sursa :stiri.botosani.ro

G-Power alaturi de Nicu printr-un spectacol umanitar


Un spectacol de aproximativ o ora, alaturi de scoala de dans G-Power. Va fi un spectacol inedit.

- CEA MAI MARE COMUNITATE DE DANSATORI DIN ORAS!
- CEL MAI MARE FLASHMOB!
- DANSURI SPECIFICE CRACIUNULUI...
- CELE MAI MULTE CACIULITE DE MOS CRACIUN
- DULCIURI + multe alte surprize...

ATENTIE! Acest spectacol va fi oferit GRATUIT, dar vom pune o urna in care vom strange bani pentru NICU PAVIL!
Banii stransi vor fi pusi direct pe numarul lui de cont!
Detalii despre boala sa: http://botosaninews.ro/162581/social/apel-umanitar-un-tanar-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-supravietui/

Va asteptam cu mare drag! Nu o sa va para rau!
Sarbatorim sfarsit de an asa cum stim noi cel mai bine...DANSAND si AJUTAND ca....Dansand putem salva o VIATA!

marți, 10 decembrie 2013

Petrecere de Craciun-Eveniment caritabil


ASTCM- Asociatia Studentilor si Absolventilor TCM din Iasi impreuna cu ASALT Iasi-Asociația Studenților și Absolvenților de Asistență Socială, vă invită Miercuri 11 Decembrie 2013, la o petrecere caritabilă ce va avea loc in Club153! 

Petrecerea are ca scop strângerea de fonduri pentru Nicu Pavîl, un tânăr botoșănean, care va împlini 20 de ani în această lună. Acesta a fost diagnosticat cu neurinom acustic stâng situat între centrul auzului și creierul mic, care îi va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele.

Durerea acestui tânăr este cu atât mai mare, cu cât dragostea lui dintotdeauna este muzica!

Nicu are nevoie de 50.000 euro pentru efectuarea operației care va avea loc la o clinică din Germania.

Împreuna, îl putem salva pe Nicu!!!

Intrarea se face pe bază de donație de minim 5 lei!

Aceasta petrecere face parte din evenimentul caritabil UNIȚI, SALVĂM O VIAȚĂ, organizat de către ASALT Iasi-Asociația Studenților și Absolvenților de Asistență Socială ce va avea loc Marți, 17 Decembrie 2013, incepând cu ora 21 00 în Dublin Pub!

luni, 9 decembrie 2013

Uniti salvam o viata!
ASALT Iași - Asociația Studenților și Absolvenților de Asistență Socială, vă invită Marți, 17 Decembrie 2013, începând cu orele 21:00, la o petrecere caritabilă care va avea loc în Dublin Pub!

Petrecerea are ca scop strângerea de fonduri pentru Nicu Pavîl, un tânăr botoșănean, care va împlini 20 de ani în această lună. Acesta a fost diagnosticat cu neurinom acustic stâng situat între centrul auzului și creierul mic, care îi va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele.

Durerea acestui tânăr este cu atât mai mare, cu cât dragostea lui dintotdeauna este muzica!

Nicu are nevoie de 50.000 euro pentru efectuarea operației care va avea loc la o clinică din Germania.

Împreuna, îl putem salva pe Nicu!!!

Intrarea se face pe bază de donație, valoare minimă 5 lei!

Vă așteptăm cu drag!

duminică, 1 decembrie 2013

NICU PAVIL „Acum un an îmi doream ca anul acesta să defilez și să fiu mândru că sunt român…dar așa e viața..te pune la încercare!!

nicu pavil 3
Acestea sunt cuvintele scrise de tânărul botoșănean pe pagina sa de facebook, ieri, de Ziua Națională a României.
Viata este un examen.Cel mai important examen.De-aia trebuie sa stim sa pretuim acest lucru, care este cel mai important pentru noi! Bucuria pe care o simti atunci cand marchezi un gol si iti faci toata echipa fericita este foarte mare,DAR ESTE SI MAI MARE CAND ECHIPA SI TOTI PRIETENII ITI SUNT ALATURI LA GREU SI INCEARCA TOTI SA TE AJUTE!! VA MULTUMESC!”
nicu pavil2
Sursă foto: facebook.com
Vă reamintim  că Nicu, absolvent al liceului de artă, diagnosticat cu tumoare pe creier, are nevoie de 50.000 euro pentru operaţie.
Au trecut 2 luni de când tânărului despre care scriem astăzi i s-a pus un diagnostic năucitor: Neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoare situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele lumii. Durerea botoşăneanului Vasile Nicolae Pavil, în vârstă de 20 ani, este cu atât mai mare cu cât dragostea lui dintotdeauna este muzica. Pentru muzică s-a pregătit, absolvind, chiar în această vară, cursurile Liceului de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani. Imaginaţi-vă această dramă: să înveţi o viaţă întreagă ca să serveşti arta, să-ţi doreşti să fii muzician, să performezi şi, într-o zi, să ţi se spună că s-ar putea să îţi pierzi auzul. Definitiv. E ca şi cum pictorului i-ai lua vederea, actorului – glasul. E ca şi cum unui bucătar i-ar pieri simţul gustului şi nu va şti niciodată ce savoare au mâncărurile lui…
nicu pavil
foto: Dan Hrițcu
Înainte de începerea meciului dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna, în semn de solidaritate cu Nicu Pavil, jucătorii au ieșit de la vestiare purtând tricouri albe cu fotografia tânărului, care este un înfocat suporter al echipei locale de fotbal. Deasemeni, acesta a fost prezent pe teren în pauza meciului, salutând publicul, care a participat cu donații în bani pentru operația de care are nevoie.
Toţi cei care doresc să îi întindă o mână de ajutor lui Nicu Pavil pot face donaţii în următoarele conturi, deschise pe numele Nicolae Vasile Pavil la BCR: pentru lei – RO09RNCB0312126445850001, pentru euro – RO79RNCB0312126445850002. Mai multe informaţii pot fi obţinute la numerele de telefon 0751563609 (Rodica, mama lui Nicu) şi 0755837153 (Nicu, tatăl tânărului).